In dat geval moet de persoon die de foto's gaat maken, dit op afstand doen. Als er iemand aanwezig is die de gemaakte foto's niet leuk vindt, kan hij of zij gewoon iets tegen hem zeggen. Vergeet niet om een ​​gesigneerde foto van jezelf te hebben als je klaar bent voor het evenement.

Foto's van uw gezicht en hals moeten in hetzelfde gebied worden gemaakt, zodat u later geen problemen zult hebben. Zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt bij de fotograaf en dat u weet wat ze gaan doen voordat ze beginnen. Wees erop voorbereid dat ze een soort testfoto van je maken. Ze zullen moeten zien hoe lang het duurt voordat de foto tot een goede foto komt, aangezien dit vaak het belangrijkste onderdeel is van het krijgen van een goede foto. De fotoshoot kan enkele minuten tot enkele uren duren, afhankelijk van wat nodig is. Vraag je fotograaf voordat je gaat fotograferen of je om een ​​voorbeeld kunt vragen, zodat je precies weet hoe de foto eruit komt te zien.

Uw fotograaf zal u waarschijnlijk aanraden om de juiste apparatuur te gebruiken, dus zorg ervoor dat u hem of haar hierover voor de opname vraagt. Er zijn veel soorten camera's, maar zorg ervoor dat je de juiste gebruikt voor het evenement en de foto die je wilt.

.