Hoe om te Herstellen van de iPhone Met Software

Om de iPhone weer in de normale toestand, moet u downloaden en gebruiken van de juiste tools om het te repareren. Je kunt niet zomaar alles doen en het zal niet werken.

Uw computer moet de nieuwste versie van iTunes geïnstalleerd om de iPhone te herstellen met de juiste iPhone repair tool te hebben. Bijwerken iTunes in Windows: In iTunes, ga je naar je instellingen en klik op het tabblad Info. Het versienummer van iTunes moet zichtbaar zijn. U kunt ook zoeken naar updates in de iTunes applicatie.

Gebruik een betrouwbare iPhone reparatie tool. Sommige zijn gratis, sommige kunnen zeer kostbaar zijn, maar ze bieden allemaal dezelfde fundamentele functies en functionaliteit. Er is geen verschil tussen deze twee. Het belangrijkste is om een ​​goed hulpmiddel dat een goede reputatie en reviews van echte gebruikers heeft te kiezen.

Het is ook belangrijk om de beste reparatie tool voor uw specifieke apparaat. Een goed hulpmiddel zal alle functionaliteit van andere reparatie tools, maar heeft ook een optie om verwijderde bestanden te herstellen, afbeeldingen en video's, en nog veel meer functies te herstellen. Een goede tool zal ook in staat zijn om te draaien op Mac of pc. Dus als je Mac gebruikt, zal een goed instrument op Mac ook. Als je PC gebruikt, zal het soepel draaien op de PC ook.

Een andere leuke functie van de meeste reparatie tools is de mogelijkheid om de software te gebruiken op het apparaat zelf.