Revisie Smartphones

Apple lanceerde haar nieuwe lijn van iPhones met een innovatieve app genaamd Overhaul Smartphones. Dit was IT-diensten in mobiele communicatie, die veel interactieve functies gehad. De belangrijkste reden achter de lancering van de nieuwe dienst was om een ​​platform voor toekomstige innovaties die de wereld zal veranderen van de mobiele communicatie.

Reviseren Smartphones

Wat is er uniek Overhaul smartphones is dat het beschikt over een touch-screen technologie, die is een primeur voor smartphones en zou een revolutie in de mobiele communicatie-industrie. Het belangrijkste kenmerk van deze mobiele app is dat het niet alleen kunt u een grote lijst met contactpersonen, maar stelt u in staat om e-mails te sturen, zonder zelfs uw vinger. U kunt documenten met anderen van de plaats waar u uw telefoon te delen.

Het idee achter de lancering van de nieuwe iPhone was om een ​​breder publiek die zal helpen bij de groei van de Amerikaanse markt te bereiken. De nieuwe app helpt u contact houden met familie en vrienden, ongeacht of u nu thuis of onderweg. U kunt ook contact opnemen met uw collega's, klasgenoten en zelfs je baas te houden door middel van verschillende berichten en waarschuwingen via de app. De kenmerken van Overhaul Apps maken het zeer nuttig zijn voor veel mensen.

Mobiele apparaten zijn beschikbaar voor iedereen en met de introductie van Overhaul gemaakt, is het mogelijk geworden voor iedereen om een ​​smartphone te gebruiken. Met de groei van de iPhone, een heleboel mensen in de VS zijn overgestapt op het. Zo heeft Overhaul uitgegroeid tot een van de meest populaire toepassingen op deze telefoon. Dit was niet de eerste keer dat Apple een iPhone-applicatie die meer was gevorderd dan de andere geïntroduceerd.

Voor mensen die een lijst met contactpersonen te gebruiken op hun smartphone om gesprekken aan te nemen, Overhaul zorgt voor een betere ervaring. Het zal u toelaten om de persoon te bellen terwijl uw lijst met contactpersonen hetzelfde blijft. Er zijn enkele kenmerken van de revisie smartphone applicatie die u zal toestaan ​​om foto's te delen met anderen. Ifyou nodig hebt om erachter te komen of uw echtgenoot is praten over de telefoon, kunt u zien wie er belt door de verschijning van de beller-ID.

Met behulp van touch screen technologie is een ander kenmerk van Overhaul Apps. Mensen zijn niet alleen met behulp van deze telefoons om te bellen en informatie uit te wisselen, maar ze gebruiken het ook voor sms'en en surfen op verschillende webpagina's. Met Overhaul Apps, kunt u verschillende taken uitvoeren, terwijl u op reis bent en een verblijf in verschillende plaatsen.

Om uw privacy te beschermen, kan Touch Screen-technologie gemakkelijk worden uitgeschakeld. Apple zegt dat er geen persoonlijke gegevens gekoppeld aan de naam van het apparaat. Derhalve kunnen gebruikers een geschikte inrichting die de eisen voldoet zonder problemen te vinden. Gebruikers hebben gemeld vele technische problemen met de iPhone apps, maar met de lancering van Overhaul Smartphones, raakten ze gewend aan het en de glitches werden vastgesteld binnen enkele uren.

Er zijn veel voordelen verbonden aan de touch screen technologie. Het touch screen kunt u het landschap van staand of liggende. Er zijn tal van toepassingen die u zal toestaan ​​om uw status, snelheid aanpassen en herzien uw favoriete apps. Kortom, er zijn tal van functies die revisie een topprioriteit in de markt en zou uw leven een stuk makkelijker maken.