De warmte en stoom kunnen vuil en stof til je kleren terwijl het blokkeren van vocht ontsnappen. Dit resulteert in een gekleurde afwerking die niet ideaal zijn.

Als u een droge kleding, zorg ervoor dat ze te hangen of laat ze aan de lucht drogen. Dit helpt om een ​​deel van het gewicht dat ze dragen te verwijderen, zodat het wasmiddel moleculen hebben meer ruimte om te werken. Zorg ervoor dat u uw kleding te hangen of gebruik een droogrek.

Een van de grootste delen van chemisch reinigen is de wasmachine zelf. De meeste wasmachines slechts één cyclus, wat betekent dat elke verkleuring op uw kleren alleen zou duren tot de volgende wasbeurt. Als u zich zorgen maakt over het verkleuring op kleding, dan kunt u altijd droog, schoon je kleren om zich te ontdoen van die vlekken, maar er is geen manier om de vlekken zelf te vermijden.

Als het gaat om het verwijderen van vlekken, het is gewoon niet een goed idee om ze weg te vegen met je handen. Als je dat doet, krijg je een gigantische put waar de vlek blijft hebben gecreëerd. Sommige ontvlekkingsmiddelen alcohol bevatten, die eigenlijk nog meer schade dan de vlek zelf kan veroorzaken.

Vlekverwijderaars worden het best gebruikt op vlekken die nog op uw kleding en vereisen niet dat ze worden weggeveegd. Als u merkt dat u nog steeds vlekken op uw kleding, kunt u proberen het toevoegen van een vuilafstotende aan uw wasmiddel en wassen in een verwarmde omgeving.

Dit zijn de gemeenschappelijke huishoudelijke schoonmaakmiddelen die u moet gebruiken om het meeste uit je kleren te krijgen. Veel mensen vinden dat ze niet in staat om hun kleren te wassen zo vaak als ze willen zijn, maar als je kijkt om je heen zal waarschijnlijk vinden een wasmiddel dat zal helpen je je kleren wassen vaker, of een die u kunnen helpen uw kleren wassen in een andere manier.

.