Het is ook mogelijk om te verblijven in vakantiehuisjes als basis voor een langere vakantie en niet verstrikt raken in de traditionele vakantie periode, zoals Kerstmis, Pasen en Independence Day. Er zijn veel verschillende soorten vakantiewoningen, zoals zelfstandige appartementen en zelfstandige vakantiehuizen. Enkele van de meest populaire feestdagen, om door te gaan in Frankrijk Parijs naar Bordeaux, Nice naar Parijs, Parijs naar Marseille, Nice naar Grenoble en Lyon naar Toulouse.

De volgende gebieden van Frankrijk zijn populair bij internationale reizigers en die je zou kunnen overwegen het huren tijdens uw vakantie: Aix-en-Provence, Aix-les-Bains, Chateauneuf-en-Mont, Colmar, Dordogne, Fontainebleau, Montpellier, Nîmes, Pau, Toulouse, Toulouse naar Marseille, Toulon, Vinci, Vannes, Vincennes, en Tours. Dit zijn slechts enkele van de beschikbare in Frankrijk voor vakantieverhuur gebieden. Daarnaast zijn er tal van landelijke gebieden beschikbaar.

In Aix-en-Provence, in de buurt van Marseille, is het eiland van Saint-Malo, een belangrijke toeristische attractie op zich. Een vakantie in Saint-Malo zou perfect zijn voor gezinnen, koppels, singles, en honeymooners gelijk zijn. Het huren van een villa of appartement voor een korte of lange vakantie kunt u de rush die wordt geleverd met de grote gebeurtenissen tijdens de drukke feestdagen te vermijden.

Een andere optie voor vakantiehuizen in Frankrijk is om te verblijven in particuliere villa's en appartementen. De meeste mensen kiezen voor een verblijf in vakantiehuizen, maar het is mogelijk om te huren particuliere villa's en appartementen. Dit is een betaalbaar alternatief voor een verblijf in de openbare vakantiewoningen.

Meer populaire locaties zijn villa's prive in Frankrijk die beschikbaar zijn in het Franse platteland zijn. Deze vakantiewoningen zijn zeer luxe en bieden de beste van de Franse keuken en het beste van de Franse cultuur en levensstijl.

Vakantiewoningen in Frankrijk kan een geweldige manier om het Franse platteland te verkennen en herinneringen die een leven lang meegaan maken. Private vakantiewoningen kan ook een geweldige manier om verschillende steden te zien zijn, steden die u vóór, Frankrijk, of plaatsen die je nog nooit eerder geweest zijn geweest. U zult altijd een thuisbasis en zal altijd in de buurt zijn om te plaatsen die je in het verleden hebt bezocht.

.