Webdesign

Website-ontwerp omvat verschillende gebieden en vaardigheden in het maken en beheren van websites. De verschillende gebieden van website-ontwerp zijn: ontwerp, website-architectuur; ontwikkeling van gebruikerservaringen; zoekmachine optimalisatie; en web grafisch ontwerp. Elk van deze velden heeft specifieke aspecten die moeten worden beheerst.

Website Laten Ontwerpen

In het algemeen houdt webdesign zich bezig met het uiterlijk van een site. Webpagina's worden normaal gesproken gemaakt met afbeeldingen, afbeeldingen, video of beide en worden weergegeven op een website. Dit type site kan ook het koppelen van verschillende webpagina's met afbeeldingen, tekst, links en grafische afbeeldingen omvatten. Webdesign is een vorm van multimedia-ontwerp, waarbij afbeeldingen, animatie en geluid worden gebruikt bij het maken van een website.

Web grafisch ontwerp houdt zich bezig met webpagina-structuur, kleuren, stijl, lettertype en typografie. Het wordt gebruikt om een ​​visueel aantrekkelijke website te maken en om informatie op een duidelijke en beknopte manier te communiceren. Web grafisch ontwerp is een kunstvorm en vereist de expertise van een kunstenaar. Dit omvat lay-out, plaatsing van afbeeldingen en compositie, die allemaal afhankelijk zijn van de specifieke vereisten van een website.

Het ontwikkelen van gebruikerservaringen is een gespecialiseerd gebied van webdesign.