Beide bedrijven zullen een log analyse van uw website uit te voeren, zowel door te kijken naar de inhoud van uw site en door te kijken naar de backoffice. Tijdens de log analyse, zullen ze ook een reeks van tests en security tests die helpen om beveiligingsproblemen te identificeren in uw software en infrastructuur uit te voeren. Er kunnen enkele gevallen waarin beide stappen niet, die worden aangeduid als 'double-check' technieken, maar deze zijn zeldzaam.

Een ander belangrijk onderdeel van de controle omvat de verificatie van de back-office, met inbegrip van de database server, de log-servers, enz. Dit wordt gedaan met behulp van speciale gereedschappen van het bedrijf om ervoor te zorgen dat de back-office servers zijn in overeenstemming met de nieuwste richtlijnen en de huidige richtlijnen beveiliging.

Het is belangrijk om te onthouden dat, terwijl uw bedrijf een security audit zal uitvoeren, dit betekent niet dat je moet een te doen. In feite zijn er enkele bedrijven die u in staat om uw eigen audit uit te voeren voor hun rekening, terwijl anderen dat niet doen. Als u ervoor kiest om uw eigen audit te doen, zorg ervoor dat het gereedschap dat u gebruikt is gevalideerd en gecertificeerd door de toonaangevende industriƫle normen en organisaties.

De meeste security audits worden uitgevoerd door externe bedrijven die zijn opgeleid en ervaren in het uitvoeren van security audits zowel in de private als de publieke sector. Terwijl de bedrijven die deze audits uit te voeren zijn altijd onafhankelijk, een paar bedrijven hebben een zekere relatie met elkaar.

Enkele van de meest bekende bedrijven uit te voeren security audits om u te voorzien van updates over de status van uw site en software. In aanvulling op deze, kunnen ze ook de controle van uw software of infrastructuur uit te voeren op een regelmatige basis.

.