Wat Is de Bio-Ecologisch Bouwen?

De Bio-ecologisch bouwen is het nieuwste type van de constructie en dus is relatief onbekend bij de meeste mensen. Dit artikel geeft u een kort overzicht van de Bio-ecologisch bouwen te geven.

Bio Ecologisch Bouwen

Bio-Afvalbeheer groeit snel als een probleem dat moet worden aangepakt. De bio-afval aanpak is een van de recycling van de bio-afval dat wordt gegenereerd door de bouwsector. Er zijn veel verschillende voordelen aan de uitvoering van dit soort programma's voor bouwbedrijven.

De Environmental Protection Agency (EPA) schat dat miljoenen tonnen bios-waste jaarlijks wordt gegenereerd door bedrijven. Echter, deze bedrijven niet bewust van het probleem door de EPA gemaakt. Vanwege deze, veel bedrijven zijn zich niet bewust van de mogelijke gevaren zij geconfronteerd kunnen worden bij het afvoeren van dit materiaal.

Toepassing: Als uw bedrijf produceert de grondstoffen, moet u om te bepalen of ze bioafval bevatten. Maak dan een verzoek aan de gerecyclede materialen te hebben. Vraag uw leverancier om deze materialen te plaatsen in een afgesloten, 100% biologisch afbreekbaar container die wordt gebruikt voor de verwijdering van de bio-afval. Zodra dit is gedaan, kunt u de verkoop te zetten in een groen project.

Bouwvoorschriften vereisen dat bouwmateriaal een verwijdering proces dat wordt goedgekeurd. De tijd voordat het gebouw code administrator afmonstert op de nieuwbouw is de eerste keer, om hen te informeren over de bouw. U moet voor het verzenden van een teken en het adres informatie over de nieuwbouw aan de betreffende autoriteit.

Bouwvoorschriften gaan vaak niet gemeld voor de bouw inspecteur.

Bouw

Interessante links