Bio Ecologisch Wonen

Groen Wonen Met Gerecyclede Meubels

Bio vriendelijke living is de nieuwste rage in het groen wonen beweging. Het begon allemaal als een concept terug in de jaren 1990, en het heeft steeds meer terrein en mainstream acceptatie sindsdien. Het basisprincipe achter het is dat wanneer u uw meubels te maken van gerecyclede materialen, zult u in het helpen van het milieu door niet met behulp van middelen die zouden kunnen verloren gaan.

Voordat we naar het belangrijkste onderwerp van dit artikel, moeten we waarschijnlijk één ding recht vanaf het begin, we het niet over de dikke darm reinigingen hier. Voor zover het belangrijkste doel van bio-vriendelijke levende gaat, is het niet alleen over het recyclen van de rommel, maar over het feit dat verantwoordelijk te zijn met ons afval. Als het gaat om rommel in het huis, moeten we denken in termen van hoe we willen de zorg voor onze planeet ook.

Het grootste probleem dat we gezicht in groene gebouw is het feit dat de meubels toxines Daartoe kan bevatten tot beschadiging van het land. Dit komt omdat meubelen bedrijven hun producten te vervaardigen van goedkoop plastic, die zeer gemakkelijk wordt gebleekt door warmte of water. Dan heb je het feit dat plastic niet beschermt meubels tegen weersinvloeden, in tegenstelling tot hout of echt hout. Als je erover nadenkt, is echter het feit dat plastic is goedkoper en kan meer weerstaan ​​dan traditionele materialen geen probleem zou moeten zijn.

Deze producten zijn niet zelfs nieuwe uitvindingen, ze zijn gewoon technieken die we kunnen gebruiken dat we niet echt kunnen veranderen. Ze zijn ook gemakkelijk te beheren als je het type persoon die graag dingen eenvoudig en schoon te houden zijn.

Alle meubels gemaakt van hout heeft een coating van verf ondergaan voordat het wordt gebruikt in een commerciële vestiging, en alle hout dat wordt gebruikt voor meubels vereist een laag vernis voordat je hem op de plank te koop. U kunt ook een aantal eenvoudige dingen, zoals het plaatsen van een deksel op je vuilniszak om zijn frisheid te behouden en de niveaus van vuil en bacteriën die zich kunnen opbouwen in het. Om opruimen van de vloer in de woonkamer, maar giet er een emmer water op en veeg het af met een natte doek. Het is zelfs mogelijk om de vloer schoon te maken in uw badkamer.

Er is niets mis met meubels gemaakt van dennen, eiken, bamboe, of andere vormen van bos product. Het belangrijkste ding dat is er mis met het gebruik ervan is dat de kans op schade aan het milieu is veel groter dan bij andere houtsoorten.

Wanneer u naar uw meubels te kopen, vraag over de vraag of het hout dat je koopt is duurzaam geoogst. Je moet ook kijken op de productie bedrijf dat u koopt uit om ervoor te zorgen dat ze doen hun steentje aan het milieu in het achterhoofd te houden bij het maken van hun producten. Meer dan alleen dat, contact op met het bedrijf dat u koopt uit om ervoor te zorgen dat ze een lid van de Blue Sky Campaign, een internationale organisatie die waarborgen duurzame productie.

Wanneer u koopt uw ​​meubels, een kijkje nemen op de labels die met het komen om ervoor te zorgen dat het bedrijf dat u wordt koopt uit eigenlijk heet "eco-friendly" duurzaam". Als je iets ziet dat lijkt op een conflict van interest, of iets dat zou je denken dat ze proberen te gebruiken "groene" duurzaam" om hun eigen agenda te passen, dan moet je verder te gaan.

Er zijn verschillende redenen waarom je voorzichtig moet zijn wanneer je de aankoop van meubilair. Allereerst kan het materiaal dat ze gebruik maken van een grote invloed op hoe lang het meubilair duurt en hoe goed het presteert hebben. Wanneer het materiaal een goede levensduur heeft, zult u niet in staat zijn om echt te beoordelen hoe veel van een gebruik is, wordt na verloop van tijd, en het zal dan moeilijk zijn om te weten of het zal in uw huis voor een lange tijd of niet.

En hoe minder je koopt, hoe minder je zal moeten worden bezorgd over duurzaamheid. Het kopen van producten die niet zijn gemaakt van de beste materialen met de beste productieprocessen, zult u in staat om meer van hen te krijgen zonder het kwetsen van de planeet.

Meubels, net als elke andere goede meubelstuk, gaat je huis voelen comfortabel en mooi te maken. Dus, als je een stuk dat is gemaakt van iets dat je zou kunnen worden bezorgd over de planeet te kopen, waarom dan niet iets aan te doen. In plaats van alleen het kopen van een ander stuk waarvan u weet dat niet van plan om het milieu te helpen, waarom niet overwegen het gemaakt van gerecycled meubilair?

Bouw

Interessante links