De ladder u wilt gebruiken om een ​​zonne plat dak te bouwen kan gevonden worden op alle hardware winkel of kunnen worden gemaakt van alles wat je kunt het huis te vinden rond. Uw ladder kan zo lang of kort als je hem nodig heeft, afhankelijk van de lengte van uw zonne plat dak.

Tsolar plat dak U vindt er ook de elektrische aansluitingen voor de panelen nodig, dus u elektrische aansluitingen uit te veroordelen tot deze verbindingen te maken thuis. U kunt een kanaal te gebruiken voor deze job als je wilt wat geld te besparen. Echter, als je besluit om te gebruiken kanaal voor deze job, zorg ervoor dat u het juiste type van de leiding te kopen voor uw huis.

Er zijn veel online sites die aanbieden om het werk voor u doen, of u kunt contact opnemen met de lokale bouwbedrijven. De meeste lokale aannemers hebben ervaring met dakbedekking en kan een nauwkeurige schatting voor de kosten van het bouwen van uw zonne-plat dak te maken. Veel van deze aannemers kan ook aanbevelingen voor materialen die goedkoper zijn dan wat u anders zou moeten besteden te maken.

Als u de installatie van een zonne-plat dak op uw eigen, dan moet u weten welke materialen te gebruiken, en de meting van uw dak gebied. De materialen die u nodig hebt voor uw installatie omvatten aluminium dakbedekking, shingles, en tapijt. Zodra u de materialen te kopen, kun je ze bij elkaar en voeg ze toe aan het paneel.

Zodra je klaar bent met de installatie van uw zonne plat dak, moet u ervoor zorgen dat het goed geïsoleerd is. U kunt brandvertragende folie te gebruiken op het dak als je wilt wat geld te besparen. U zult ook moeten ervoor zorgen dat de luchtstroom wordt afgesloten van het huis, zodat het huis niet zal worden blootgesteld aan UV-stralen van de zon.

Het bouwen van een zonne-plat dak is veel makkelijker dan je denkt, en de resultaten zijn verbluffend. Je zult in staat om energie te besparen en zal worden bescherming van het milieu.

.

Bouw

Interessante links