Het geld wordt vervolgens bijgeschreven op de rekening vorderingen. Toen het bedrijf stuurt controles aan klanten, zouden ze ook betalen het bedrijf een vergoeding voor de transactie.

Betaalrekeningen is de uitkering van contant geld aan leveranciers. Deze categorie is belangrijk omdat het bedrijf ontvangt betalingen voor dingen zoals: hulpstoffen, arbeid, vergoedingen, enz. Wanneer een bestelling wordt geplaatst voor iets, de leverancier rechtstreeks betaalt het bedrijf. Betalingen worden ook binnen deze categorie.

Een tweede categorie die belangrijk is, is Debiteuren. Wanneer een klant een item stuurt, dan zouden ze het bedrijf direct betalen. Nadat het is verzonden naar de klant, zou de betaling worden bijgeschreven op de vorderingen rekening.

Wanneer een bedrijf iemand betaalt voor een dienst, zou het worden gerapporteerd als betaalrekeningen. Elke ontvangen van een klant betalingen worden gerapporteerd als betaalrekeningen.

Schulden zijn rekeningen van de betaling van de vorderingen. Een bedrijf zou iemand betalen als het geld wordt betaald door een klant. De betalingen voor diensten, producten en materialen zouden allemaal worden gerapporteerd als schulden.

Geconsolideerde Periodieke Statements geeft een breed overzicht van hoe een bedrijf financieel aan het doen is. Bedrijven maken gebruik van de rapporten bij te houden van hun financiƫn te houden en de winst- en verliesrekening van het bedrijf te analyseren.

.