Google Analytics

Belangrijke Informatie Die Alleen Kan Worden Gevonden In De Kwaliteit Van Het Onderwijs

Google Analytics heeft een zeer goede reputatie voor het verstrekken van accurate en up-to-date informatie. Het is een relatief eenvoudig hulpmiddel om het gebruik en kunnen u voorzien van belangrijke inzicht in uw eigen site. Hoewel het is een uitstekende bron, zijn er enkele gebieden waar het niet zo effectief zal zijn. De reden waarom dit waar is, is dat deze gebieden zijn onderdeel van uw "externe" wereld, de wereld buiten uw site.

Bijvoorbeeld, moet de bovenste afbeelding op elke pagina-inhoud, geen reclame. Reclame kan het verkeer naar uw site, maar het mag nooit de enige inhoud die bezoekers van uw site te zien.

Andere functies die Google Analytics niet dekken zijn: geo-targeting, fotogalerijen, of video's. Er zijn verschillende andere plaatsen waar ze niet in staat zou zijn om ze te vinden, hetzij.

Onderwijs is een andere plaats waar Google Analytics waardevolle informatie niet kon verstrekken. Hun onderwijs statistieken kwaliteit zijn onder andere een lage optreden van de juiste gebeurtenissen in hun dataset. Dit komt omdat de bezoeker van de site zeer goed een onjuiste code kan ingevoerd. Wanneer uw bezoeker komt in de verkeerde code, zal de juiste pagina worden geladen.

Natuurlijk zal een groot aantal bezoekers naar uw site de juiste code in te voeren, wat leidt tot een veel hogere nauwkeurigheid van de gegevens. Onderwijs moet een belangrijk deel van uw website het management proces. De eerste stap om uw betrokkenheid van bezoekers te verbeteren, is de kwaliteit van het onderwijs te bieden.

Opleidingen moeten alle relevante informatie die uw bezoekers van de site moet weten over uw branche en ook uw bezoekers tevreden te bieden. De educatieve programma's die door Google Analytics niet altijd dit.