Ze hebben ook andere programma's zoals degenen die zich richten op de plantkunde en ecologie.

Universiteit van Houston - Deze universiteit biedt ook veel programma's in human resources. Ze hebben centra voor ervaringsleren, die de Human Resource Enterprise Lab en het Center for Business Innovation omvat.

Texas State University - Deze universiteit biedt programma's in het onderwijs, met inbegrip van bedrijfskunde. Ze bieden ook programma's voor studenten die geïnteresseerd zijn in steeds accountants en openbare boekhouding managers.

Carnegie Mellon University - Met deze onderwijsinstellingen hebben programma's voor studenten die zich specialiseren in de wetenschap en de geesteswetenschappen. Zij zullen u helpen te leren over de geschiedenis van het management en de strategieën van de markt.

Delaware College - Dit college heeft veel programma's die zich richten op het onderwijs en het bedrijfsleven. Zij bieden veel programma's voor degenen die wensen om de gezondheid studie en bieden ook andere programma's die zich richten op de wetenschappen van de human resources.

Texas A & M - Het heeft ook onderwijsinstellingen die in business administration. Studenten die geïnteresseerd zijn in het werken met mensen kunt kijken naar deze scholen en vind de programma's die bij hen passen.

Werknemers moeten in staat zijn om effectief te communiceren met de mensen die met hen zullen werken om te slagen in het gebied van management en HR. Met de training en opleiding aangeboden door deze scholen, vindt u de vaardigheden die nodig zijn te leren om succesvol te zijn.

.