Aanwezigheidsmelder

Waarom Kopen een Magnetron aanwezigheidsmelder?

Een magnetron aanwezigheidsdetector werkt door het detecteren van bewegende en stationaire mensen, als een PIR motiecamera, maar het kan ook dunwandig en ramen, deuren en detecteren. Dit type alarm systeem zal ook de mogelijkheid om te detecteren wanneer er objecten van belang zijn in de buurt, of die te dicht voor de veiligheid.

De beste manier om een ​​microgolf aanwezigheidsmelder beschrijven is dat het fungeert als een bewegende weergave wekker. Wanneer een persoon of voorwerp nabij, begint het toestel een signaal uit te zenden, hetzij via radiosignaal of via een luidspreker. Als de persoon of het voorwerp niet beweegt, zal het apparaat zijn alarm te stoppen en zal dan in een "stille modus."

Het goede ding over het gebruik van een aanwezigheidssensor is dat het alleen maar om in een bepaald gebied om het alarm te activeren. Bijvoorbeeld, als u uw huis had op de top van een heuvel, verzekering van uw huiseigenaar zou waarschijnlijk bedekken, omdat het een onvermijdelijk risico zou worden beschouwd als het hebben van een huis in een dergelijk gebied. Bovendien, dit soort producten is typisch zeer klein en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en met minimale moeite.

Magnetron aanwezigheid detectoren zijn ook erg handig wanneer er huisdieren thuis.