Nadat u het circuit hebt losgekoppeld, controleer dan de aarding van alle apparaten die op het circuit.

Sluit de voeding terug in het huis. Test de circuits van de belangrijkste circuits. Test als het circuit goed geaard is. Als het circuit is geaard, in een nieuwe voeding. Sluit de nieuwe toevoer van de belangrijkste circuit.

In de meeste gebieden, is het de verantwoordelijkheid van de lokale elektricien te inspecteren en reparatie van de power equipment. Sommige huiseigenaren kiezen om een ​​reparateur inhuren van de reparaties zelf te doen. Wanneer de bedrading wordt gedaan, zal de huiseigenaar de kabel van het circuit los te koppelen. Gebruik een breker te sluiten de stroom uit.

Sluit het circuit terug in het huis. Herhaal de test om ervoor te zorgen het circuit goed geaard is. Sluit vervolgens de kabel en zet de voeding. Maak de verbinding en zet de voeding. Het circuit kan nodig zijn om ervoor te zorgen dat de voeding is klaar om te gaan te worden aangesloten.

Zodra de stroomvoorziening naar behoren werkt, de huiseigenaren zijn klaar om circuits van het huis te testen. De kracht die werd uitgeschakeld tijdens de laatste reparatie is nu weer aan. Plaats de stopcontacten, zet de schakelaar en controleer of alles goed werkt. De huiseigenaar ontkoppel de schakeling uit het stopcontact. Tot slot, test het circuit om ervoor te zorgen dat de stroom is veilig te gebruiken. Tot slot, alles is goed!

.