Elektronische vermogensschakelaars ook geïnstalleerd om de overdracht van schadelijke spanningen aan het apparaat te voorkomen. Zij worden gewoonlijk door een stroomonderbreker doos, die een operator die de elektrische stroom kan sturen om ofwel een eindpunt of een apparaat om een ​​veilige modus heeft verschaft.

De stroomonderbrekers zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en zijn vereist op het betrokken gebied van de elektronische inrichtingen te installeren. Ze kunnen handmatig of automatisch zijn. Manual circuit breakers moet de gebruiker de veiligheidsschakelaar fysiek raken aan de breker en dus breken het circuit.

Automaten worden bestuurd door een schakelaar doos, die aan het apparaat te beschermen tegen de buitenwereld verbonden. Het circuit breaker box heeft vaak een operator, die meestal verbonden aan het apparaat om de instellingen van de stroomonderbreker te veranderen. Gewoonlijk worden deze dozen bediend door een knop of een externe schakelaar.

Motorbeveiliging is van twee soorten: damp motor bescherming en nat bescherming motor. In vochtbescherming motor, worden de elektrische componenten ingesloten in een kleine holte en zijn geïsoleerd. Ze zijn verbonden met de motor en worden beschermd tegen trillingen en weerstand.

Natte motorbeveiliging moet de gebruiker de bijgevoegde motoronderdelen met smeermiddel te vullen. Omdat de motor is gestopt, start waterdampen coming out, en het droge smeermiddel uitzet, dus het maken van de motor soepel te laten verlopen. Het smeermiddel mag niet meer dan één keer worden toegepast, omdat deze schade aan de motoren kan veroorzaken.

Dit artikel is een korte introductie van bescherming motor gegeven. In het volgende artikel zullen we bespreken hoe de bescherming motor werkt.

.